vineri, 13 decembrie 2013

Informatii Utile despre Produse Naturiste precum Ganoderma, Ginkgo Biloba sau Liderin

Ce trebuie sa stim despre Ganoderma ?
     Ganoderma este o ciuperca originara din China, fiind utilizata in scopuri medicinale de peste 4.000 de ani. Comprimatele cu ganoderma reprezinta forma de administrare cea mai frecvent folosita.

     Ganoderma previne o serie de boli, precum trombozele, bolile autoimune sau cancerul. Se foloseste in tratamentul leucemiei, cancerului de colon, cancerului de rect, cancerului pulmonar, in timpul chimioterapiei, in infectia cu HIV, in hepatite de tip B si C, in arteroscleroza, artrita si astm bronsic.

     Putem spune ca, conform spcialistilor, produsul Ganoderma ajuta la intarirea sistemul imunitar, recomandandu-se cure de sase saptamani toamna si la sfarsitul iernii. In medicina traditionala chineza se considera ca aceasta planta dezvolta vitalitatea si prelungeste durata de viata. Este utilizata si in procesul de detoxifiere a organismului si previne distrugerea tesuturilor.

     Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala pot consuma ganoderna, la fel ca si cele acre sufera de diverse boli cardiovasculare. Ganoderma este buna si pentru tratarea infectiilor urinare.

De ce este atat de popula Gingko Biloba ?

     Arborele de Gingko Biloba este originar din China si Japonia si poate atinge o inaltime de 30 de metri. Este foarte interesant faptul ca acest arbore rezista la poluare si la ger (este vorba de arborii adulti, puietii sunt foarte sensibili la temperaturile scazute). 

     Cei care au spatiu si vor sa se ocupe de cultivarea acestei plante pot cumpara seminte. Semintele de Gingko Biloba trebuie semanate in ghivece dupa ce se curata coaja de deasupra. Recipientele vor fi tinute in sera sau in casa, intr-un loc protejat unde nu exista curenti (in perioada anotimpurilor reci), la o temperatura de peste 20 de grade Celsius. 

     Pamantul din ghiveci trebuie sa fie amestecat cu nisip (20%). Dupa patru saptamani, semintele rasar. Cand planta ajunge la o inaltime de peste 15 centimetri, trebuie mutata intr-un ghiveci mai mare. Cand decideti sa le plantati in gradina, trebuie sa stiti ca plantele nu mai trebuie apoi mutate din locul in care le-ati plantat. 

     Gingko Biloba creste destul de lent, ajungand la inaltimea de 20 de metri in 10 - 12 ani. 

     Ca si adjuvant sau/si remediu naturist, Gingko Biloba este utilizat in tratarea unui numar mare de boli, precum afectiuni ale ochilor, in alergii, ameteli, boala Alzheimer, cancer, boli neurologice, deficiente de memorie, migrene, dementa, hipertensiune, diabet, oboseala cronica sau boli cardiovasculare. 

De ce are cautare Liderinul?

     Liderin este un supliment prin intermediul carui sunt tratate probleme erectile. Disfunctiile erectile au mai multe cauze, incepand de la diverse afectiuni ale organismului si pana la probleme de natura psihologica. Se manifesta printr-o circulatie sanguina precara la nivelul organului reproducator masculin.

     Consumul de Liderin permite obtinerea si imbunatatirea erectiei. Tabletele contin L-arginina, substanta care permite o mai buna vascularizare a organului reproducator masculin, intensificand fluxul sanguin la nivelul acestuia, si Pycnogenol, care creste elasticitatea vaselor capilare, astfel incat circulatia este imbunatatita.