luni, 16 decembrie 2013

Ultima tableta Apple iPad Air este una dintre cele mai dorite tablete ca si cadou ideal de Sarbatori


  
     Noua tableta iPad Air se înscrie în topul celor mai căutate tablete în perioada sărbătorilor de iarnă. Aceasta este concluzia unui raport recent dezvăluit de o companie de cercetare, ce sugerează că Apple va avea parte de vânzări generoase şi la finele lui 2013.

IPad Air
Sursa: WikiMedia.org


     ChangeWave este o companie de cercetare care a chestionat, în luna noiembrie, pe 2.480 dintre membrii retelei sale, constituite în mare parte dintre utilizatori ai tehnologiilor de ultimă oră şi a gadgeturilor aferente.



     Astfel, 13% dintre respondenţii sondajului din luna noiembrie au răspuns că plănuiesc să investească într-o tabletă în următoarele 90 de zile, 72% dintre aceştia indicând preferinţa pentru produsele Apple. Mai bine de jumătate dintre aceşti respondenţi (55%) au spus că plănuiesc să îşi achiziţioneze un iPad Air.


     Tableta iPad Air, lansată la data de 22 octombrie, i-a câştigat imediat pe fanii produselor marca Apple. Mai uşoară (450 g) şi mai subţire (7,5 mm) decât generaţia anterioară, noua tabletă Apple vine la pachet cu un procesor A7 pe arhitectură de 64 biţi, o autonomie a bateriei de până la 10 ore, Wi-Fi ultrarapid, cameră FaceTime şi ecran Retina.