marți, 26 noiembrie 2013

Ne dorim un mobilier modern si in culori potrivite

     Ce culoare alegem pentru mobila din casa noastra? 

     Culoarea sau combinatiile de culori care predomina intr-o locuinta reflecta o parte a ceea ce suntem noi, pentru ca va fi vorba de preferintele si gusturile noastre.

     Este adevarat ca daca mergem intr-un magazin pentru a alege mobila moderna s-ar putea sa cumparam un model care ne place, chiar daca acesta are o alta culoare decat cea pe care o doream.

      Cum ar fi daca am alege o combinatie de mobila in alb-negru, mai ales daca avem peretii albi?

     Mobilierul in alb-negru da casei o senzatie de austeritate si, in acelas timp, simplitate, iar aceasta este alegerea ideala pentru persoanele care au un stil de viata mai sobru.

     Mobila alba necesita multa ingrijire, pentru ca orice pata care ar aparea este vizibila.

      O mobila moderna in culori mai puternice (verde, galben, albastru, portocaliu etc.) da casei un aspect mult mai viu, producand o senzatie intensa de prospetime si un efect puternic asupra privirii.

     Mobila moderna in culori vii este alegerea celor care vor ca locuinta lor sa transmita ceva despre ei si despre ce fel de persoane sunt, energice si pline de viata.

      Culorile pale sau cele obisnuite pentru mobila dau casei un aspect odihnitor si primitor in acelasi timp.

     O mobila moderna in culori clasice este alegerea celor mai multe persoane, pentru ca cei mai multi dintre noi nu vrem sa renuntam la nuantele obisnuite sau ne e frica sa incercam ceva nou.

      O modalitate de a incerca lucruri noi, fara sa facem o schimbare radicala, este sa luam o piesa de mobilier modern neobisnuita sau in alte culori decat cele pe care le avem in casa.

     Putem imbina stilul clasic cu cel modern sau culorile pale cu cele vii. O pata de culoare sau ceva diferit in casa nu face decat sa dea casei un aspect unic, inconfundabil si de neuitat.