marți, 26 noiembrie 2013

Apartamentele noi din zona Sibiu, dezvoltari, evolutie preturi pe zone

     In Sibiu exista o serie de complexuri imobiliare, unele dintre acestea fiind aproape de finalizare, urmand ca numarul de apartamente noi de pe piata locala sa creasca.

     De exemplu, ansamblul Roses Garden urmeaza sa fie finalizat in curand. Vor fi astfel scoase pe piata 84 de apartamente noi, cu doua si trei camere. Pretul apartamentelor cu doua camere incepe de la 25.500 de euro, iar a celor cu trei camere, finisate, porneste de la 37.500 de euro.

     Roses Garden se afla in zona Selimbar, in spatele supermarketului Penny Market. In zona Turnisor din Sibiu exista un cartier rezidential care include peste 800 de apartamente noi. Este vorba de apartamente cu trei camere, avand o suprafata totala de 67 metri patrati. Pretul de vanzare al apartamentelor porneste de la 49.500 de euro. In acest pret este inclus si un loc de parcare.

      Tot in zona Turnisor a fost finalizat in 2013 un alt proiect imobiliar, format din 29 de apartamente cu doua si trei camere. Pretul apartamentelor noi sibiene cu doua camere porneste de la 38.600 de euro, iar cel al apartamentelor cu trei camere incepe de la 47.400 euro.

      In zona de vest a Sibiului se construieste si Ansamblul Rezidential Magnolia Residence. Complexul va avea peste 1.200 de apartamente noi cu doua si trei camere. Acestea vor fi construite in mai multe etape, iar primele locuinte urmeaza sa fie predate in luna noiembrie 2013. Preturile apartamentelor de doua camere pornesc de la 22.950 euro, iar cele ale apartamentelor cu trei camere de la 33.950 euro.

      Cartierul Primaverii este un alt ansamblu rezidential nou din Sibiu, aflat in zona Selimbar. Este format din sapte imobile tip vila. In prima etapa se vor construi doua imobile, care includ in total 12 apartamente, cu o suprafata de 80 sau 88 metri patrati. Rezidential Kaufland Selimbar este un alt ansamblu rezidential care urmeaza sa fie dezvoltat in Sibiu, care va aduce pe piata imobiliara 48 de apartamente noi cu doua si trei camere.

     Constructia acestuia a inceput in luna septembrie, iar preturile apartamentelor cu doua camere incep de la 26.500 de euro, in timp ce apartamentele cu trei camere au un pret de 47.000 de euro.