marți, 3 noiembrie 2015

Diverse despre scutul de motor Alfa Romeo

Alfa Romeo este una dintre cele mai cunoscute masini din intreaga lume. Designul italian a facut din acest brand o masina speciala care reuseste sa fie pe placul multora. Totusi, una dintre particularitatile acestei masini este ca este o masina cu garda joasa, expusa la defectiuni la nivelul motorului din cauza unor lovituri sub motor. Aceste accidente apar te drumurile denivelate, cu gropi sau pietre. O solutie pentru a scapa de grija este scutul de motor pentru aceasta Alfa Romeo.

Drumurile proaste sunt principala cauza pentru unele defectiuni in partea de sub motor. Multi soferi ignora acest aspect si se trezesc cu reparatii foarte costisitoare. Pentru a preintampina aceste probleme poti proteja masina cu un scut motor alfaromeo. Acest scut incaseaza loviturile pe care altfel le-ar incasa motorul, iar investitia poate fi una foarte buna pentru ca multi preferam sa cumparam o piesa decat sa schimbam un motor.

In cazul in care te ai hotarat sa cumperi un scut de motor marca Alfa Romeo ai de ales intre doua optiuni.

Prima este cea mai ieftina, si anume, scutul de plastic. Acesta protejeaza masina pentru incidente minore, dar exista riscul sa se sparga in cazul unor accidente mai grave. Pentru astfel de situatii exista scutul metalic de cel putin 2 milimetri. Acesta este mult mai rezistent si iti poate proteja masina in cazul unor accidente mai grave.

Din punct de vedere al pretului, scutul metalic este aproape de doua ori mai scump decat cel de plastic, dar in cazul in care circulati des pe drumuri proaste puteti investi intr-un scut metalic fiind sigur ca acea investitie va merita fiecare ban. In concluzie, luati in calcul sa protejati motorul masinii dumneavoastra de eventualele incidente neplacute care v-ar putea costa mult mai mult decat un scut de protectie pentru motor. In acest fel puteti sta fara griji atunci cand mergeti pe un drum denivelat, cu gropi sau bolovani.