sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Oferta Selgros, acum mai buna ca niciodata

Unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata, Selgros, pune la dispozitie o gramada de articole food si non-food in toate magazinele prezente atat in Bucuresti, cat si in tara.

Produsele se afla prin rotatie la un anumit discount. Mai exact, se gasesc in magazine la diverse oferte si preturi scazute. Oferta celor de la Selgros se poate gasi si in catalogul acestora care se afla atat in magazinele de desfasurare, cat si pe internet.

Oferta selgros are o anumita valabilitate, prin urmare este indicata vizita in magazine pentru achizitionarea produsului sau produselor.  Produsele sunt ordonate atat in revista cat si online. Atunci cand cercetezi revista online, poti cauta direct denumirea produsului pe care te intereseaza. Poti insa descoperi brosura, rasfoind-o, pagina cu pagina. Astfel, poti da peste produse interesante si care cu siguranta te vor ajuta in casa.

Persoanele incantate, care au fost de altfel si multumite de produsele magazinului, se pot abona la un newsletter. Prin aceasta modalitate se poate vizualiza brosura ori de cate ori aceasta este publicata. Este o modalitate buna, pe care o poti alege in cazul in care de obicei gasesti produse la preturi reduse si care iti pot fi foarte utile.

Oferta din magazinele Selgros este disponibila in special in magazinele marelui retailer. In cadrul acestora poti verifica produsul, te poti informa cu privire la caracteristicile acestuia, poti arunca o privire mai atenta pentru a te asigura ca acesta nu este doar la reducere pentru ca are defecte sau mici schimbari, ci pentru ca magazinul pune la dispozitie clientilor sai produse la pret redus. Oferta nu este aceeasi in fiecare luna. O data la cateva saptamani aceasta se schimba, insa exista si concursuri si tombole ce se desfasoara in acelasi timp. De asemenea, acestea sunt prezente si pe site-ul companiei. Trebuie doar sa le urmaresti si sa tii pasul cu orice modificare aparuta.