vineri, 29 aprilie 2016

Un Bmw E46 Touring are nevoie de un carlig de remorcare bun

BMW este o societate pe actiuni si un producator german de automobile, dar si de motociclete. Numai in 2010 s-au inregistrat peste un milion de livrari in toata lumea! Indiferent daca un autoturism de acest tip este folosit pentru transportul de marfa sau de persoane, prin montarea unui carlig de remorcare BMW E46 masina va deveni mai utila.
sursa: wikipedia

Pentru firmele de transport, orice carlig de remorcare marca BMW E46 Touring este o necesitate deoarece astfel se poate atasa o remorca pentru transportul lucrurilor diverse sau al bagajelor. De asemenea, pentru firmele de transport de marfa remorcarea este la fel de necesara deoarece astfel se eficientizeaza transportul de marfa.

In principiu, cand un proprietar de BMW Touring E46 se hotaraste sa achizitioneze un asemenea carlig de remorcare atunci trebuie sa tina cont de cateva aspecte destul de importante. Trebuie sa nu uitam ca aceste carlige de remorcare nu sunt universale si este nevoie sa fie cumparate in functie de marca si model.

Este atat ilegal cat si periculos sa adaptezi un carlig care nu se potriveste masinii tale, deoarece este posibil sa iti strici caroseria.

Din punct de vedere legat, orice carlig de remorcare, fie el pentru BMW sau FORD, trebuie sa aiba inscris pe el codul de omologare si sa fie cu nuca demontabila sau semidemontabila deoarece carligele fixe au fost interzise. Montajul unui carlig este recomandat sa se faca intr-un service autorizat de catre un personal calificat pentru asa ceva!

Pretul unui carlig de remorcare E46 Touring difera in functie de tipul mecanismului de prinderesi de materialul din care este confectionat. O varianta mai ieftina de cumparare ar fi alegerea unuia la mana a doua sau de la un parc de dezmembrari. O varianta mai usoara este sa il comandati online, de la unul dintre magazinele virtuale ce vand asemenea piese auto, gen Autohak sau scutmotormetalic.ro