sâmbătă, 19 decembrie 2015

Ce sa stiti cand cumparati pantofi pe comanda

Desi oferta magazinelor de marochinarie, imbracaminte si accesorii este din ce in ce mai variata, tot mai multe persoane opteaza pentru achizitionarea pantofilor facuti pe comanda. Iata doar cateva dintre motivele pentru care atat femeile, cat si barbatii opteaza pentru aceasta varianta de shopping:

Marimea

De regula, magazinele de incaltaminte pentru femei au in oferta marimi de la 36 la 40, iar cele pentru barbati cuprind marimile 40, 41, 42, 43 si 44. Dupa cum va dati seama, extremele nu sunt acoperite de catre cei mai multi dintre retaileri, asadar femeile care poarta mai mic de 36 si mai mare de 40, respectiv barbatii care poarta mai putin de 40 sau mai mult de 44 isi gasesc destul de greu incaltaminte. Astfel, pantofii pe comanda devin nu doar o optiune, ci o adevarata necesitate pentru aceste persoane.

Modelele disponibile


pantofi de dama

Cei mai multi producatori care fac incaltaminte pe comanda nu se limiteaza doar la anumite modele, ci executa si unele noi, sugerate adesea chiar de catre clienti. Culorile si forma pot fi astfel alese, insa modelele de incaltaminte realizata pe comanda pot chiar sa imite anumite modele facute de marile case de moda, fara ca investitia sa fie atat de mare.
Confortul

Daca marimea nu ar fi ea insasi o problema, forma piciorului poate constitui una atunci cand iti cumperi pantofii prefabricati din piele, albi sau colorati. Astfel, persoanele care au piciorul fie foarte lat, fie foarte ingust sau cele care au o anatomie mai speciala a labei piciorului – platfus sau monturi se pot bucura, la achizitionarea unor pantofi pe comanda, de incaltaminte realizata in functie de aceste particularitati. Asta inseamna ca si confortul va fi unul sporit, indiferent de modelul ales. Tocmai de aceea, exista numeroase categorii, reprezentanti ai sexului frumos sau ai sexului puternic, care prefera sa investeasca in incaltari realizate pe comanda in functie de preferintele lor de forma sau cromatice, care totodata sa respecte nevoia lor de confort.