duminică, 22 noiembrie 2015

Hemoroiziie externi, frecvent intalniti

Hemoroizii externi sunt una dintre cele mai intalnite forme ale hemoroizilor, care afecteaza un procent mare al populatiei.

Hemoroizii externi, mai usor de diagnosticat

Trebuie sa stii ca hemoroizii externi sunt mai usor de identificat decat cei interni. Asta pentru ca pot fi observati cu ochiul liber de catre medic. Hemoroizii sunt o problema frecevnt intalnita.
Poti sa tratezi natural hemoroizii externi. In acest caz, remediul recomandat in cazul hemoroizilor externi este marul-lupului. Ca sa obtii leacul, faci o infuzie din cinci linguri de planta la doi litri de apa fierbinte.
Remediul contra hemoroizilor externi se se foloseste pentru bai de sezut, seara, inainte de culcare. Este indicat ca durata bailor de sezut sa fie de circa 15 minute.

La fel de util in vindecarea hemoroizilor externi este si coada-soricelului

Coada-soricelului se bucura de proprietatea de a stopa hemoragiile produse de hemoroizii externi. De asemenea, este si un bun cicatrizant natural in cazul hemoroizior externi.
Cei care se confrunta cu aceasta problema trebuie sa stie ca pot face bai de sezut sau pot sa puna comprese cu decoct din coada-soricelului. De ajutor, atat in procesul de vindecare al hemoroizilor interni, cat si al celor interni sunt si infuziile de coada-soricelului.
Cand suferi de hemoroizi interni sau externi este important sa previi constipatia. Aceasta problema poate sa inrautateasca simptomele hemoroizilor, indiferent de tipul acestora.
Utile pentru tratarea hemoroizilor externi sunt si galbenelele, plante de ajutor in aceasta situatie. Acestea au o actiune cicatrizanta si antiinflamatoare. Pentru bai si comprese, se prepara o infuzie dintr-o lingurita de flori uscate, peste care se toarna o cana cu apa fiarta. Poti sa bei in fiecare zi cate doua-trei cani cu infuzie, pana cand scapi de problema.

Lamaita este la fel de utila in tratarea hemoroizilor externi. De asemenea, la fel de utila este si o alta planta, si anume musetelul. Este o planta cu nenumarate proprietati, care poate fi folosita si in tratarea altor afectiuni.